Egentrening og venting

Egentrening og venting

Etter det fantastiske oppmøtet på den åpne treningen har nesten 20 stk bestilt seg utstyr og venter spent på å komme i gang. De av oss som har skøyter venter nesten like spent!IMG_20160421_213528

Vi har i en overgangsperiode valgt å ha «egentrening» i idrettshallen, 1 time hver torsdag og søndag istedet for de planlagte 2. Vi prøver å holde halleien nede til hele laget kan være med, samtidig som vi vil gi de folk en anledning til å prøve utstyret sitt etterhvert som flere får det.

Disse egentreningene er ikke organiserte, vi følger ikke et treningsopplegg og kommer ikke til å sette i gang med målrettet trening på minimumskravene før de aller fleste har fått utstyr. Så langt har vi hatt stabilt oppmøte med 4-6 stk hver gang, og vi gleder oss stort til hele gjengen kan hive seg med!