Hele laget er med!

Hele laget er med!

Denne uken kom den siste store pakken med skøyter. Det er enda et par stykker som venter, men nesten alle som hev seg med 30 mars har nå fått utstyret! Tirsdag kjørte vi en liten ekstratrening for de som nettopp hadde fått utstyret, eller kun hadde vært med på 1-2 treninger, for å forsikre oss om at alle har vært igjennom det helt grunnleggende med stopp og fall. Denne uken blir de første treningene med fullt lag.

Hva betyr fullt lag for Andøya Roller Derby?

30 fantastiske fresh meat!

Det stemmer, folkens! 3/4 av alle som møtte opp på kick-off er blitt med videre. 30 stykker har tatt spranget og bestemt seg for at roller derby er sporten for dem. På to små måneder har vi vokst fra en idé og et ønske, til et ganske stort idrettslag!

Vi er superspente på å se hva det neste året bringer!